Игровой набор с фигуркой ASTROPOD – МИССИЯ ИССЛЕДУЙ ЛУННЫЙ КАМЕНЬ (детали куба, фигурка, аксесс.)

Код товара: 4767419
Доступен 0 отзывов
499 грн
Ігровий набір Ляльковий будиночок. Ресторан з фігурками Na-Na IM445

Ігровий набір Ляльковий будиночок. Ресторан з фігурками Na-Na IM445

Код товара: 4673197

Бренд: Na-NaТип: Іграшковий будиночокСтать: дівчинкаВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: 24х8х27Упаковка: немає данихУ комплекті: будинок, 2 фігурки, 2 парти, дошка, паркан, качель, піаніно, 2 стільці, стіл з парасолькоюЕлементи живлення: 2хааОпис: Двоповерховий особняк з вікнами та дверима, а також горищем. За ручку, яка розміщена на верхівці будиночка, його зручно носити з собою куди завгодно. За допомогою стільців і парт дітвора зможе обладнати місце для навчання своїх лялечок. Виставивши на вулиці столик з парасолькою і гойдалки, можна зробити місце для відпочинку лялечок на свіжому повітрі. Цей будиночок має особливу функцію, він програє музику і підсвічується. Це все працює від простого натискання на дзвінок, розташований біля вхідних дверей.

Доступен 0 отзывов
550 грнПодробнее
Ігровий набір Ляльковий будиночок з меблями та фігурками  Na-Na IM435

Ігровий набір Ляльковий будиночок з меблями та фігурками Na-Na IM435

Код товара: 4673116

Бренд: Na-NaТип: Іграшковий будиночокСтать: дівчинкаВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: 24х7х24,5Упаковка: немає данихУ комплекті: наклейка, будиночок, батарейки, 2 лавочки, парта, 2 фігурки, мольберт, стільчик, кухонну шафу, прилавок з касоюЕлементи живлення: 2хааОпис: Ця вілла з музикою і світлом стане найкращим подарунком для будь-якого свята. У цьому ігровому наборі є фігурки людей, будиночок і різноманітна меблі. З такими складовими дітвора зможе облаштувати місце для навчання, кухню і місце для відпочинку на свіжому повітрі. Цей будиночок має свою особливість відтворювати звуки і світло. Для цього вам потрібно натиснути на дзвінок розташований біля вхідних дверей. Будиночок працює за допомогою вбудованих батарейок. На другому поверсі будинку розміщений балкон, на якому лялька може стояти і милуватися навколишніми красотами. Підвіконня прикрашений красивими вазонами з квітами.

Доступен 0 отзывов
550 грнПодробнее
Ігровий набір Ляльковий замок з лицарями Na-Na IM423

Ігровий набір Ляльковий замок з лицарями Na-Na IM423

Код товара: 4673107

Бренд: Na-NaСтать: для хлопчиківВік: від 3 роківМатеріал: пластмасаРозмір, см: немає данихУпаковка: 28х21х6У комплекті: замок, 3 фігуркиЕлементи живлення: 3 батареї AG13 (входять в комплект)Опис: Вашому малюкові цікаві історії про лицарів і події Середньовіччя? Тоді цей ігровий набір в простій формі розповість дитині про життя людей того часу. У комплект входить: замок, фігурка дракона, лицаря на коні і в обладунках. З такими складовими дітвора зможе обіграти масу сюжетів із цікавих казок, або придумати свої історії. Наприклад, за допомогою лицарів дітвора зможе захищати свій замок від нападу ворогів. Або ж у замку сховали принцесу, а лицар зі своїм другом їде рятувати її від злого дракона. Всередину замку можна потрапити двома способами. Перший - через вхідні двері, яка відкривається і закривається. А другий - за допомогою приставленої сходи до стін замку. Цей замок особливий тому, що він вміє відтворювати музику і підсвічуватися.

Доступен 0 отзывов
600 грнПодробнее