Игровой набор Na-Na ID191 Кухня для куклы

Код товара: 1880190
Доступен 0 отзывов
750 грн
Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID200

Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID200

Код товара: 4672958

Бренд: Na-NaТип: Меблі для ляльокВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: підійде для ляльки зростанням до 29 смУпаковка, см: 35 х 26 х 10У комплекті: місткий холодильник з морозильною камерою і пристроєм для подачі напоїв, посудомийна машина, тостер, мікрохвильова піч, шафки з дрібними аксесуарамиЕлементи живлення: 2 батарейки АААОпис: Всі дівчатка люблять грати з ляльками. Сюжетами для подібних ігор можуть стати, як різні фантастичні і казкові історії, так і звичайні повсякденні життєві ситуації. Прекрасним помічником в іграх про домашні обов'язки може стати даний ігровий набір. Він являє собою мініатюрну, але, незважаючи на це, дуже функціональну кухню, оформлену в ультрасучасному стилі. На кухні компактно розмістилися кілька предметів побутової техніки: місткий холодильник з морозильною камерою і пристроєм для подачі напоїв, посудомийна машина, тостер, мікрохвильова піч. Крім того, у верхній частині іграшки знаходяться шафки, де можна розмістити всі додаткові дрібні аксесуари, які входять в комплект. Така різноманітність предметів подарує величезний простір для фантазії дитини і дозволить придумати безліч цікавих ігор. Меблі для ляльок - відмінні декорації для різних рольових ігор з ляльками.

Доступен 0 отзывов
750 грнПодробнее
Ігровий набір Ляльковий будиночок. Ресторан з фігурками Na-Na IM433

Ігровий набір Ляльковий будиночок. Ресторан з фігурками Na-Na IM433

Код товара: 4673114

Бренд: Na-NaТип: Іграшковий будиночокСтать: для дівчатокВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: 21x24x8Упаковка: 50.5х8х39У комплекті: 21x24x8Елементи живлення: БатарейкиОпис: Колись для обладнання лялькового будиночка ми використовували всі підручні засоби, сьогодні завдяки ігровим наборам «Вілла» з музикою і світлом, такий процес стає набагато легше. У комплект входить: двоповерхова вілла, меблі, фігурки людей і різні аксесуари. З такими складовими дитина зможе обстоювати будинок, як йому захочеться. На двох поверхах прекрасної вілли можуть розташуватися: вітальня, спальня, кухня і багато інших кімнат. Для обладнання кухні в наборі є стіл і стільці, а також кухонна стінка з пічкою і миттям. У вітальню малятко може поставити: домашній кінотеатр, м'який куточок і піаніно. Особливість цього ігрового набору в тому, що вілла відтворює музичні та світлові ефекти. Для того щоб це спрацювало, натисніть на дзвінок, розташований біля вхідних дверей. Завдяки батареям вілла підсвічується і видає звуки. Батарейки можна придбати окремо.

Доступен 0 отзывов
900 грнПодробнее
Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID181

Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID181

Код товара: 4672948

Бренд: Na-NaТип: Меблі для ляльокВік: від 3 роківМатеріал: ПластикРозмір, см: немає данихУ комплекті: ігрова кухняЕлементи живлення: БатарейкиОпис: Ваша дитина не мислить свого життя без ігор з ляльками? Або ж вона досить часто намагається грати з різними кухонними інструментами і продуктами? І в тому, і в іншому випадку, відмінним придбанням для неї може стати даний ігровий набір. У нього входить меблі, побутова техніка та дрібні аксесуари для створення багатофункціональної іграшкової кухні, яка підійде практично для кожної ляльки. Побутова техніка являє собою холодильник, посудомийну машину, міксер і мікрохвильову піч. Для розміщення посуду та інших дрібниць були створені різні шухлядки і шафки. Така кухня подарує кожній дитині довгі години веселих і корисних для розвитку ігор. Меблі для ляльок стане прекрасним способом дати старим обридлим лялькам нове життя.

Доступен 0 отзывов
970 грнПодробнее
Вафельниця кухонний набір Na-Na IE739

Вафельниця кухонний набір Na-Na IE739

Код товара: 4669761

Бренд: Na-NaТип: Детская бытовая техникаПол: для девочкиВозраст: от 3 летМатериал: пластикУпаковка: 31 х 26 х 7В комплекте: вафельница серо-зеленого цвета, баночка с шоколадом и четыре вафли в форме сердечек.Описание: Детский кухонный набор, включающий вафельницу с аксессуарами, позволит малышу вообразить себя настоящим поваром. В комплект входит современная вафельница серо-зеленого цвета, баночка с шоколадом и четыре вафля в форме сердечек. Все детали изготовлены из безвредного пластика. Изделие имеет гигиенический сертификат. Игрушка предназначена для детей от трех лет. Этот набор поможет сделать первые шаги на кухне, усвоить навыки приготовления пищи. Игрушка развивает воображение, ловкость, мелкую моторику. Такая игра закрепляет важные бытовые навыки и умения. Набор упакован в пластик и картон.

Доступен 0 отзывов
950 грнПодробнее