Ігровий набір Ляльковий будиночок з фігурками Na-Na IM335

Код товара: 4673065
Доступен 0 отзывов
1 000 грн
Ігровий набір Ляльковий будиночок з басейном та фігурками Na-Na IM438

Ігровий набір Ляльковий будиночок з басейном та фігурками Na-Na IM438

Код товара: 4673119

Бренд: Na-NaТип: Іграшковий будиночокСтать: для дівчатокВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: 25x25x13Упаковка: 52х9х40.5У комплекті: Будиночок - 1 шт.; Наклейки - 2 шт.; Басейн - 1 шт.; Ванна - 1 шт.; Вишка для басейну - 1 шт.; Дерево - 1 шт.; Банани - 1 шт.; Мавпи - 2 шт.; Відро - 1 шт.; Перука - 1 шт.; Окуляри - 1 шт.; Обруч - 2 шт.; Сукня - 1 шт.; Гребінець - 1 шт.; Вішалки - 2 шт.; Батарейки АА - 2 шт.; Лялька - 1шт.; Гірка - 1 шт.Елементи живлення: 2 батарейки типу ААОпис: Ви не знаєте, чим в черговий раз здивувати свою крихітку? Купіть їй віллу з музикою і світлом, вона стане відмінним подарунком на будь-яке свято. У набір входить: двоповерховий особняк, лялька, басейн, гірка, аксесуари і безліч інших речей. З такими складовими дітвора зможе обладнати домашній аквапарк, в якому лялька буде весело проводити час. Дівчинка зможе наряджати ляльку в різні наряди, а також приміряти їй обручі і окуляри. Також в наборі є пара мавпочок, які замінять ляльці домашніх вихованців. Вілла вміє відтворювати музику і світлові ефекти. Досить натиснути на дзвінок біля вхідних дверей, ви почуєте музику і побачите підсвітку. Працює це завдяки вбудованим батареям. Вхідні двері відкриваються і закриваються. Віконні підвіконня прикрашені красивими вазонами з квітами. З такою іграшкою можна придумати масу цікавих і незвичайних сюжетів для подальших ігор.

Доступен 0 отзывов
970 грнПодробнее
Игровой набор Na-Na IM421 домик для кукол (62-033)

Игровой набор Na-Na IM421 домик для кукол (62-033)

Код товара: 1679000

Бренд: Na-NaТип: Іграшковий будиночокСтать: для дівчатокВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: 27x24x8Упаковка: 49х10.5х32У комплекті: Будиночок - 1 шт.; Наклейки - 1 шт.; Фігурки людей - 2 шт.; Ліжко - 1 шт.; Кухонні стільці - 4 шт.; Крісло - 1 шт.; Кухонний стіл - 1 шт.; Холодильник - 1 шт.; Кухонна стінка - 1 шт.; Картки - 2 шт.; Туалетний стіл - 1 шт.; Унітаз - 1 шт.; Фігурки мавпочок - 2 шт.; Банани - 1 шт.; Батарейка типу AA - 2 шт.Елементи живлення: 2 батарейки типу ААОпис: Якщо ви вже виходили всі дитячі магазини в пошуках цікавої іграшки для своєї крихітки - то вам варто звернути увагу на віллу з музикою і світлом. Цей ігровий набір з першого погляду захопить у гру вашу малу. Набір складається з двоповерхового будиночка, фігурок людей і різних меблів. За допомогою таких меблів дітвора зможе обладнати кухню, де готуватимуться найсмачніші страви і відразу подаватися до столу. А от завдяки двоспальному ліжку можна облаштувати спальню. З такою іграшкою дітвора самостійно вивчить призначення кожної деталі, яка є в наборі. У сюжет гри можуть потрапити звичайні життєві ситуації, які дитина спостерігає щодня. Особливістю цієї іграшки є те, що вона вміє видавати світло і звук. Працює це завдяки вбудованим батареям. Для того щоб побачити підсвічування і почути музичні звуки, достатньо натиснути на дзвінок, розташований біля вхідних дверей.

Доступен 0 отзывов
750 грнПодробнее
Ігровий набір будиночки для ляльок з ванною та фігурками Na-Na IM420

Ігровий набір будиночки для ляльок з ванною та фігурками Na-Na IM420

Код товара: 4673105

Бренд: Na-NaТип: Іграшковий будиночокСтать: для дівчатокВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: 40.5x24x18Упаковка: 51х10.5х40.5У комплекті: Наклейки - 2 шт.; Будинок - 1 шт.; Лялька - 1 шт.; Гребінець - 1 шт.; Мавпочки - 2 шт.; Перука - 1 шт.; Банани - 1 шт.; Відро - 1 шт.; Окуляри - 1 шт.; Обручі - 2 шт.; Кола - 2 шт.; Вішалки - 2 шт.; Спідниця - 1 шт.; Ванна - 2 шт.; Дерево - 1 шт.; Гірка - 1 шт.; Кришка - 1 шт.; Батарейки АА - 2 шт.Елементи живлення: 2 батарейки типу ААОпис: Вілла з музикою і світлом сподобається кожній дівчинці, стане відмінним подарунком на будь-яке свято. У комплект входить: двоповерховий особняк, лялечка і різні аксесуари для неї, велика ванна, гірка, дерево, банани, мавпочки, відро і багато інших деталей. З такими складовими дітвора зможе придумати масу цікавих сюжетів. У цьому будиночку дівчинки зможуть облаштувати мініатюрний аквапарк, в якому буде розважатися, і плавати лялечка. У цієї вілли є особливість, вона відтворює музику і підсвічується. Для того щоб це запрацювало досить натиснути на дзвінок розташований біля вхідних дверей. Працює це за допомогою вбудованих батарейок. Також для лялечки в наборі є одяг та аксесуари, в які дівчинка зможе її наряджати

Доступен 0 отзывов
970 грнПодробнее
Ігровий набір Смурфіки. Парк розваг Na-Na IE290

Ігровий набір Смурфіки. Парк розваг Na-Na IE290

Код товара: 4672977

Бренд: Na-NaТип: Блочний конструкторСтать дитини: для хлопчика/для дівчинкиВік: від 3 роківМатеріал: пластикКількість деталей: 36Опис: Весела ферма для героїв коміксів і мультфільмів, що полюбилися дітям усього світу – милих смурфиків. Двоповерховий будиночок з драбинкою, затишна лавка під навісом на зеленій галявині і паркан складають основу ферми. Доповнює її безліч фігурок різноманітних тварин: овечка, конячка, корівка та навіть крокодил. Також один з великої компанії смурфиків може прокотитися на красивій червоній машинці. Окрасою набору служить комплект декоративних кущів. З такою іграшкою буде цікаво грати, як хлопчикові, так і дівчинці. Ігровий набір допомагає дитині в розвитку дрібної моторики рук, уважності, уяви та мислення.

Доступен 0 отзывов
700 грнПодробнее