Игровой набор Melissa&Doug Продуктовый набор Обед (MD8268)

Код товара: 4665244
Доступен 0 отзывов
1 350 грн
Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID193

Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID193

Код товара: 4672953

Бренд: Na-NaТип: Дитяча кухняСтать: для дівчинкиВік: від 3 роківМатеріал: пластикОпис: Набір «Пральня» стане хорошим подарунком для юної господині. Він складається з кухонних шафок, пральних машин, раковини для миття посуду, різних поличок, праски та прасувальної дошки, коробочки і пляшечки. На кухонних шафках зображені герої популярного мультсеріалу «Маша і Ведмеді». Безперечно цей набір сподобається вашій дитині, адже граючи з ним, дитина буде перебувати в компанії своїх улюблених персонажів. Пральні машинки, як і двері шафок, можна без проблем відкривати і закривати. На пральних машинках є спеціальні кнопочки, натиснувши на які, техніка починає видавати звуки робочого процесу, чутно як тече вода, як крутяться барабани і як витискаються речі. Техніка працює за допомогою батарейок. На поличках стоять різні мийні засоби, порошки та кондиціонери для одягу. На прасувальній дошці за допомогою праски, дівчатка зможуть попрасувати всі речі після прання, а пізніше розвішати їх на вішаки для одягу. Така кухня підійде для ляльок зростом до 29 см. Гра з таким набором допомагає дітям розвивати уяву, дрібну моторику рук, мислення, пам'ять, логіку. Набір виготовлений з екологічно чистого пластику, нешкідливого для здоров'я дитини.

Доступен 0 отзывов
1 000 грнПодробнее
Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID181

Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID181

Код товара: 4672948

Бренд: Na-NaТип: Меблі для ляльокВік: від 3 роківМатеріал: ПластикРозмір, см: немає данихУ комплекті: ігрова кухняЕлементи живлення: БатарейкиОпис: Ваша дитина не мислить свого життя без ігор з ляльками? Або ж вона досить часто намагається грати з різними кухонними інструментами і продуктами? І в тому, і в іншому випадку, відмінним придбанням для неї може стати даний ігровий набір. У нього входить меблі, побутова техніка та дрібні аксесуари для створення багатофункціональної іграшкової кухні, яка підійде практично для кожної ляльки. Побутова техніка являє собою холодильник, посудомийну машину, міксер і мікрохвильову піч. Для розміщення посуду та інших дрібниць були створені різні шухлядки і шафки. Така кухня подарує кожній дитині довгі години веселих і корисних для розвитку ігор. Меблі для ляльок стане прекрасним способом дати старим обридлим лялькам нове життя.

Доступен 0 отзывов
970 грнПодробнее
Вафельниця кухонний набір Na-Na IE739

Вафельниця кухонний набір Na-Na IE739

Код товара: 4669761

Бренд: Na-NaТип: Детская бытовая техникаПол: для девочкиВозраст: от 3 летМатериал: пластикУпаковка: 31 х 26 х 7В комплекте: вафельница серо-зеленого цвета, баночка с шоколадом и четыре вафли в форме сердечек.Описание: Детский кухонный набор, включающий вафельницу с аксессуарами, позволит малышу вообразить себя настоящим поваром. В комплект входит современная вафельница серо-зеленого цвета, баночка с шоколадом и четыре вафля в форме сердечек. Все детали изготовлены из безвредного пластика. Изделие имеет гигиенический сертификат. Игрушка предназначена для детей от трех лет. Этот набор поможет сделать первые шаги на кухне, усвоить навыки приготовления пищи. Игрушка развивает воображение, ловкость, мелкую моторику. Такая игра закрепляет важные бытовые навыки и умения. Набор упакован в пластик и картон.

Доступен 0 отзывов
950 грнПодробнее
Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID194

Ігровий набір Кухня для ляльки Na-Na ID194

Код товара: 4672954

Бренд: Na-NaТип: Меблі для ляльокВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: підійде для ляльки зростанням до 29 смУпаковка, см: немає данихУ комплекті: холодильник, шафки, тумбочки, міксер, мікроволновоя піч, посуд, пляшки і коробочки з під різних продуктів і т.д.Елементи живлення: батарейкиОпис: Набір «Кухня» стане відмінним подарунком на всі випадки життя, особливо для милої дівчинки, у якої ще немає такого кухонного куточка. Набір складається з холодильника, шафок, тумбочок, міксера, мікрохвильової печі, посуду, пляшок і коробочок з під різних продуктів і т.д. На кухонних шафках і холодильнику зображені герої мультсеріалу «Маша і Ведмеді». Повірте, граючи з таким набором, дитина не буде відчувати себе самотньо, адже з ним гратимуть його улюблені персонажі. У холодильнику є відділи для різних видів продуктів. В середину посудомийної машинки можна помістити посуд, а натиснувши на кнопочку, вона буде видавати звуки миття посуду і поточної води, а пізніше повідомить про кінець мийного процесу. Мікрохвильова піч теж видає звуки і з середини підсвічується. Всі двері в цьому наборі без проблем відкриваються і закриваються. Техніка працює за допомогою батарейок. C такою кухнею дитина може придумати безліч цікавих сюжетів для своєї гри. Такий набір підійде для ляльки зростанням до 29 сантиметрів.

Доступен 0 отзывов
970 грнПодробнее