Игровой набор DOLONI Стол и два стула (зеленый) (04680/2)

Код товара: 4400193
Доступен 0 отзывов
1 538 грн
Ігровий набір будиночок для ляльки Кафе-морозиво Na-Na IM368

Ігровий набір будиночок для ляльки Кафе-морозиво Na-Na IM368

Код товара: 4673097

Бренд: Na-NaТип: Лялька з аксесуарамиВік: від 3 роківМатеріал: пластмасаРозмір, см: 25х16х21Упаковка, см: немає данихУ комплекті: 2 ляльки, будиночок, прилавок, морозиво, цукерки, столи, стільці, парасольку, пляшечки, коробочки, стаканчикиЕлементи живлення: 3 батареї АА (у комплект не входять)Опис: У цій грі одна з ляльок працює в магазинчику з морозивом, а друга буде відвідувачем. Для того щоб гра була веселіше, малюк може запросити свою подружку приєднається до неї. Набір складається з самої будівлі магазинчика, прилавка, стаканчиків, морозива, цукерок та інших смаколиків. У цьому наборі є окреме місце для відпочинку покупців, де вони зможуть сісти і спокійно попити кави, з'їсти морозиво і насолоджуватися життям. У цьому магазинчику можна спробувати і купити найсмачніше морозиво.

Доступен 0 отзывов
1 550 грнПодробнее
Ігровий набір будиночок для ляльки Морепродукти Na-Na IM369

Ігровий набір будиночок для ляльки Морепродукти Na-Na IM369

Код товара: 4673098

Бренд: Na-NaТип: Лялька з аксесуарамиВік: від 3 роківМатеріал: пластмасаРозмір, см: 24,5х15,5х21Упаковка, см: немає данихУ комплекті: 2 ляльки, парасолька, 2 столи, 3 стільці, 3 чашки, 3 тарілки, 3 пляшки, будинок, прилавок, корзина, глечик, рекламний щит, піднос, кухонне приладдя і столові прилади - 5 шт, 3 склянки, касовий апаратЕлементи живлення: 3 батареї АА (у комплект не входять)Опис: Завдяки даному набору, ви зможете запропонувати їй відчути себе господинею маленького ресторанчика, що пропонує своїм відвідувачам страви з різних морепродуктів. У набір входить парочка симпатичних лялечок, які можуть виконувати роль, як офіціантів, так і відвідувачів ресторану. Мініатюрний павільйон з вітриною, а також столик з комплектом стільців і парасолькою роблять заклад дуже затишним і привабливим. Безліч додаткових аксесуарів - посуд, столові прилади, різноманітні готові страви.

Доступен 0 отзывов
1 550 грнПодробнее
Ігровий набір Куxня для дівчинки Na-Na IE402

Ігровий набір Куxня для дівчинки Na-Na IE402

Код товара: 4672992

Бренд: Na-NaТип: дитяча кухняСтать: для дівчатокВік: від 3 роківМатеріал: пластикРозмір, см: немає данихУпаковка: немає данихУ комплекті: кухонний стіл; наклейки; посуд; кухонне приладдяЕлементи живлення: батареїОпис: У нього входить кухонний стіл на батарейках, посуд, наклейки і різні кухонне приладдя. Спочатку в коробці стіл знаходиться в складеному вигляді, але на задній частині упаковки детально показано, як його потрібно скласти. На кухонному столі є плита, духовка, раковина, місце для сушіння посуду, різні полички. Якщо включити кнопки на плиті, то конфорки підсвічуються червоним кольором і чутні звуки шипіння. Також якщо відкрити двері в плиті, то там дитина виявить духовку. У цьому наборі є наклейки у вигляді годинника, квіточок, механізму газової плити і духовки.

Доступен 0 отзывов
1 250 грнПодробнее